annuleren-afspraak.jpg

Annuleren afspraak

Vraag : Mogen wij zomaar een afspraak annuleren ?

Antwoord : Gemaakte afspraken kunnen alléén uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd worden, omdat wij dan nog een invulling kunnen geven aan de tijd die vrij komt.

Mocht u toch verhinderd zijn en annuleert u de afspraak niet vóór 48 uur, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen.
Doordat de afspraak kort voor aanvang wordt afgezegd hebben wij geen tijd meer om die tijd een andere invulling te geven. U houdt dan een plek vast voor iemand anders, dat is erg vervelend.

Afmeldingen in het weekend zijn niet mogelijk. Ook afmeldingen via de E-mail worden niet geaccepteerd, deze komen niet altijd (op tijd) aan.Op al deze regels zijn er geen uitzonderingen mogelijk. Deze voorwaarden gelden zowel voor annulering als voor het verzetten van de afspraak. Ook als u uw afspraak verzet is er onnodig een plek vrijgekomen, waar een ander graag voor had willen komen.

De duur van uw bezoeken (ook al bent u een goede klant) heeft daar geen toepassing op.
Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor ziekte, files, autopech, veerpontjes, e.d.
Wij hebben veel begrip voor uw situatie, maar verwachten ook begrip en respect voor onze penibele situatie waarin wij terechtkomen bij te late annulering.

Wij hopen uw begrip hiervoor.

Vriendelijke groeten,
Team Essence