Afslanken.jpg

Orthomoleculair gezond gewicht

Het begeleiden van gezonder worden in gewicht gebeurt bij Gezondheidskliniek Essence op een andere manier als dat meestal wordt gedaan. U wordt uitvoerig begeleid door een Orthomoleculair Therpapeut. Welke gespecialiseerd is in voeding en stofjes die nodig zijn op celniveau.

Als eerste voeren wij vaak een voedingsanalyse uit, gecombineerd met een bloedanalyse. Vanuit hier maken wij een stappenplan op maat.
Bij veel mensen is de stofwisseling vertraagd door te weinig of verkeerd eten i.c.m. te weinig beweging.

Vertraagde stofwisseling of spaarstand

Om de stofwisseling optimaal in gang te zetten hebben wij verschillende methodes die we kunnen inzetten. Denk hierbij aan een schildklier ondersteunen, detoxprogramma op maat of sportvasten.

Orthomoleculair

Dit houdt in dat we gespecialiseerd zijn op therapeutisch vlak voor wat betreft voeding en op een andere manier naar lichaamsbalans zullen zoeken dan een diëtiste.
Wij staan voor natuurlijke oplossingen en zo zuiver mogelijk eten en de bijbehorende adviezen.

Als Orthomoleculair Therapeut kijken we bij overgewicht naar een oorzaak van het aankomen. Hier wordt gekeken naar schildklierwerking, stresslevel (bijnieren), insulineresistentie, leptineresistentie, toxines, etc. Dit wordt gemeten met de AsyraPro Bioresonantie.

Darmen!

Daarnaast komt uit de bloedanalyse of uw darmen nog in optimale staat zijn. Zo niet dan wordt hierin een advies gegeven. Opname van voedingsstoffen en een goede stoelgang zorgen voor een fit en gezond lijf.

Wij werken vanuit gezonde voeding en eigenlijk niet vanuit dieëten, calorie telen etc. Wij weten wat uw lichaam nodig heeft om in optimale conditie te komen. Het wegen van uw gewicht, meten van Bloeddruk, glucose (suiker in het bloed), ijzer, triglycerides is bij ons allemaal mogelijk.

Afvallen volgens je DNA

Trainen, leven en eten volgens je constitutie zorgt voor minder blessures, meer resultaat, een slanker lichaam en een meer happy feeling. Daarnaast hou je het langer vol. Je zult meer resultaat behalen met afslanken.
Via DNA test wordt er gekeken naar 5 genen die bepalend zijn voor je spier en sportprestaties. Daarnaast krijg je van ons tips welke voeding en voedingssupplementen het beste resultaat geven bij jouw constitutietype.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen begeleiden in het terugbrengen naar een gezond gewicht. Tot kijk in ons instituut.

Mochten er gezondheidsklachten mee spelen. Wij zijn ook natuurgeneeskundig therapeut.

Bel of mail naar: Gezondheidskliniek Essence 0186-624 888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.